Om Adam Andersson

HARD WORK PAYS OFF

5 Anledningar till att sponsra mig

Bli bättre på golf

Var med på business-träffar

Få bra exponering för ditt företag

Var med på min resa mot världstoppen

Ha kul på vägen!

Jag har spelat golf på professionell nivå sedan 2013 och de senaste åren på Nordic Golf League, vilket omfattar MoreGolf Mastercard Tour (Sverige) och Ecco Tour (Danmark) men även några tävlingar i Spanien, Finland och Norge.

Säsongen 2022 var mitt bästa år hittills. Med fyra vinster varav en på Nordic Golf League tog jag mig till en 31a plats på rankingen.

Tävlingssäsongen 2023 kommer jag spela på Nordic Golf League och siktar på att ta klivet upp till Challenge Tour och därefter European Tour. Nu satsar jag helhjärtat på att nå mina mål, kul att du vill följa min resa!

Jag är uppvuxen i Västerås där jag spelar och tränar på Frösåker GCC, den mest kompletta anläggningen i mina ögon. Tiden på FGCC spenderas med att utmana och utveckla mitt spel. Mina styrkor är att jag slår långt samt mitt wedgespel.
Jag jobbar kontinuerligt med att förbättra alla delar av spelet men fokus ligger främst på att utveckla svagheter i spelet. Efter en summering av 2021 behöver jag fokusera på att förbättra puttningen ytterligare.

Utöver Nordic Golf League och Ecco Tour kommer jag även genomföra kvalskolan till European Tour 2024. Jag siktar även på att spela Asian Tour kval under vintern 23/24, för att sedan ta klivet vidare ut i på de stora tourerna!

För att genomföra min satsning krävs ett otroligt engagemang av mig, mitt team och mina sponsorer. Jag är väldigt tacksam för deras stöd och siktar på stora framgångar tillsammans.

Tack för att du tittade in här och roligt att du vill följa mig vidare mot världseliten!

Vill du veta vad det innebär att vara sponsor?